2018. november 3., szombat

Termékfejlesztés - hangyadoboz

Bizony a keltetőcsőben lévő bolyok a legféltettebbek. Jól tudja ezt minden tapasztalt hangyász, hiszen alap szabály, hogy minél nagyobb a boly, annál jobbak a túlélési esélyeik. A kis bolyokat tehát óvjuk-féltjük mindentől, amíg elég nagyok nem lesznek ahhoz, hogy egy formikáriumban hálálják meg a törődést.

Mivel a kémcső gurul is, törékeny is, plusz a kolóniákat nyugodt, sötét körülmények között kell tartani, ezért a haladóbb hangyásznak, aki több bolyt kezd tartani be kell szereznie egy erre alkalmas tárolóeszközt - a hangyadobozt. A hangyadobozban együtt mozgathatjuk óvatosan a kémcsöves kolóniákat, pl mikor az asztalhoz visszük őket etetni, vagy mikor elrakjuk őket a polcra, esetleg fűtőlapra. Ha pedig ez a doboz még jól is néz ki, na az az igazi király dolog! :) 


Páran biztos láttátok mikor kiraktam a birodalmi hangyadobozt a facebook oldalunkra, ami azóta is az egyik kedvencem volt! :) 

De most.. 

... most lehet hogy új kedvencem lesz! 

Végéhez közeleg az új termékfejlesztésünk, ezért büszkén mutatom be nektek: a saját márkás hangyadobozunkat! 

A koccanásmentes, bélelt belsejű tároló egyenlőre kétféle méretben lesz elérhető, de nemsokára lesz majd még egy nagyobb méretű, négyzet alakú, mely még több kémcső tárolására alkalmas. 

a kicsi doboz 22 x 7 cm, és 6db normál méretű kémcső fér el benne,  

a nagyobb doboz 23 x 13 cm, és 13db normál kémcső fér el benne kényelmesen.

de ami a legjobb benne: a nagy dobozban belül a fedlapon is helyet kapott a hangyafarm logó! :) 
Ha szeretnétek ti is egy sajátot, akkor hamarosan megtalálhatjátok majd őket a weboldalunkon az eszközök menüpont alatt


Hangyász.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése