2018. július 25., szerda

Segítsd a többieket tapasztalataiddal!

Weboldalunkon, a www.antshungary.com -on elérhetővé vált egy új funkció, ahol lehetőségetek van az egyes hangyafajok, és formikáriumok külön-külön történő értékelésére.

Az értékelések 5 csillagos rendszerben már a főoldalon megjelennek az egyes termékeknél vagy hangyafajoknál. 

Ha valaki rámegy az adatlapjára, akkor pedig a vélemények fül alatt olvashatja el a többiek tapasztalatait vele kapcsolatban így:

Szintén itt a vélemények fülön van lehetőséged neked is rövid értékelést írni az egyes termékekről vagy hangyafajokról. Ehhez csupán a nevedet (ami megjelenik) és az e-mail címedet (ami nem jelenik meg) kell megadnod, és már be is küldheted az értékelésedet.


Bónusz: 
Úgy csináltuk meg a weboldalunkat, hogy a csillagos értékelések nem csak az antshungary listázásában, de a google-ben is megjelennek, ha valaki rákeres a fajra:
Mindig is fontosnak tartottuk a hazai hangyatartó közösség létrehozását, ahol mindenki az egyéni tapasztalataival lehet segítségére a többieknek. Ezzel az új funkcióval közelebb kerültünk ehhez a célhoz, segítsd te is a többieket a tapasztalataiddal, és írjatok minél több értékelést. Minél többen írtok értékelést egy-egy hangyafajról, annál valóságosabb statisztikák lesznek egy-egy faj tartási alkalmasságáról.

Értékelést természetesen más termékekhez is írhattok, és akár angolul és magyarul, két nyelven is megírhatjátok, ezzel egyaránt segítve a külföldi és a hazai hangyatartókat.

Hangyász.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése